Zmiana siedziby BIURA SPRZEDAŻY - ul.Zagnańska 69b obok marketu budowlanego OBI

O inwestycji

"Zielony Bulwar" to początek nowego osiedla mieszkaniowego, które będzie miało miejsce w zielonym  otoczeniu  Doliny Silnicy. Osiedle zlokalizowane zostanie w przestrzeni pomiędzy ulicami Okrzei, Jesionową i wspomnianą Doliną Silnicy, a więc w niewielkiej odległości od centrum miasta.                                 

W najbliższych miesiącach ruszy I etap budowy projektowanego osiedla. Budynek będzie posiadał 59 mieszkań o zróżnicowanym metrażu, zaprojektowanych na pięciu kondygnacjach. Pierwszą kondygnację stanowić będą lokale usługowe. Z ostatniej kondygnacji rozciągać się będzie piękny widok na centralną część miasta.

01

Budynek dysponował będzie dwiema klatkami schodowymi wyposażonymi w nowoczesne cichobieżne windy łączące wszystkie kondygnacje wraz z kondygnacją podziemnego garażu. Kondygnacja podziemna posiadać będzie stanowiska postojowe dla pojazdów przyszłych mieszkańców obiektu przyporządkowane dla każdego mieszkania. Ponadto, aby rozwiązać obecny dziś na wielu nowych osiedlach problem parkowania, zespół projektowy wraz z inwestorami zadbali o wydzielenie miejsc postojowych przed budynkiem,  gwarantujących swobodną rotację samochodów. Obiekt zostanie wyposażony w instalację grzewczą, która zostanie włączona do miejskiej sieci ciepłowniczej.

projekt zagospodarowania

Mieszkania zostały zaprojektowane w sposób umożliwiający dowolną aranżację przez przyszłych użytkowników i dostosowaniu lokali do ich własnych potrzeb. Ponadto każdy z lokali mieszkalnych spełniał będzie warunki programu MDM, który zakończy się już w 2018 roku. Metraż mieszkań wahał się będzie w przedziale od 26 do 77 m2.

Ponieważ inwestorem i zarazem wykonawcą osiedla jest grupa kapitałowa KOMPLEXBUD, inwestycja zrealizowana zostanie zgodnie z ustawą deweloperską z dnia 16.09.2011 "o ochronie praw nabywcy lokalu mieszkalnego lub domu jednorodzinnego", co gwarantuje potencjalnemu nabywcy mieszkania bezpieczną inwestycję.

04

Osiedle "Zielony Bulwar" posiada bardzo dobrą lokalizację ze względu na bliskość ścisłego centrum Kielc, co zapewnia doskonałą komunikację zarówno dla osób zmechanizowanych jak i pieszych. Ponadto w najbliższym  sąsiedztwie znajdziemy ścieżki rekreacyjne, znajdujące się  na terenie zielonej Doliny Silnicy zapewniające aktywny wypoczynek na łonie przyrody, ale również placówki szkolne oraz przedszkolne, a także sklepy i nowopowstające przychodnie lekarskie.

Inwestycję zaprojektowała Pracownia Projektowa MAX z siedzibą przy ul. Okrzei 64.